Al fotograferend zoekertjes plaatsen op Kapaza.be

  • Kapaza.be vernieuwt applicatie voor iPhone en iPad met slimme fotofunctie en lanceert mobiele website
  • Zoekertjes plaatsen kan vanaf nu altijd en overal

Brussel, 1ste juli 2013 – Zoekertjeswebsite Kapaza.be breidt het mobiel aanbod verder uit en tilt de ervaring voor haar gebruikers naar een hoger niveau. Het lanceerde vorig jaar met succes de mobiele app en steekt hem nu in een nieuw jasje met extra gebruiksgemak voor de kopers en verkopers. Verkopers kunnen ter plaatse spulletjes fotograferen en ze meteen via de applicatie te koop aanbieden op Kapaza.be. Maar de zoekertjessite laat het hier niet bij en heeft met een nieuwe mobiele website aan alle gebruikers gedacht. Artikels te koop aanbieden, zoals een teakhouten tuinset, en grasduinen naar leuke vintage spulletjes, kan vanaf vandaag op elk moment van de dag, van overal.

Net verhuisd en een garage vol meubels die niet meer passen in het interieur? Of op een zomerse dag beseffen dat je nog geen BBQ hebt? Kapaza.be biedt met de verbeterde applicatie voor iPhone en iPad en nieuwe mobiele website dé oplossing. Gebruikers nemen een foto van de items die ze te koop willen aanbieden en kunnen ze op die manier rechtstreeks toevoegen aan de zoekertjes op Kapaza.be. Lekker makkelijk, en nu mogelijk vanop elke locatie. De app is zowel beschikbaar op iPhone als op iPad en garandeert zo extra gebruikscomfort.

Geneviève en Christian, twee vintage liefhebbers die regelmatig rommelmarkten en brocantes bezoeken: “Op zondag staan we vaak heel vroeg op om naar rommelmarktjes te gaan. We houden van industrieel meubilair en hebben onlangs onze passie voor meubelrestauratie ontdekt. De stukken die we hebben gerestaureerd, verkopen we weer. Soms vinden we echte schatten, maar uiteraard gaan we af en toe met lege handen naar huis. Dan zetten we ons op een terrasje en durven we wel eens een kijkje nemen op de mobiele website van Kapaza.be, waar we onze zoektocht verder zetten”.

Frederika, eigenares van een e-boetiek op Kapaza.be: “Ik bied regelmatig tientallen zoekertjes te koop aan, vooral kleren. Normaal gezien trek ik simpelweg mijn kleerkast open en begin ik te sorteren. Met de nieuwe mobiele applicatie van Kapaza.be kan ik foto’s nemen en ze quasi onmiddelijk in mijn e-boetiek plaatsen. Het is eenvoudig, snel en ik moet er mijn computer niet meer voor aanzetten.”

Claire Selis, Head of Marketing bij Kapaza.be vult aan: “Het is natuurlijk geen nieuws dat mobile heel erg in de lift zit. Uit onderzoek[1] blijkt dat 1,5 miljoen Belgen vandaag op het internet surfen via hun smartphone. Daarnaast hebben meer dan 115.000 gebruikers (1 op 4 iOS-gebruikers) de eerste versie van onze mobiele applicatie voor iPhone en iPad gedownload. We luisteren heel actief naar de wensen van onze klanten en streven er constant naar om de gebruikerservaring van onze website te optimaliseren. Onze gebruikers ijveren al een tijdje voor extra gebruiksgemak, waaronder het snel opladen van hun zoekertjes via hun smartphone. De vernieuwde app speelt in op een duidelijke vraag van onze gebruikers en beantwoordt aan een sociale tendens.”

Kapaza.be_mobile app02

 Kapaza.be_mobile app03

                           


[1] Mediascope Europe, juli 2012

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s